Logo Timpaan Hoofddorp B.V.

Goed nieuws: de verkoop start 8 maart!

Eindelijk is het zover: de online verkoop van Pioenhof start op 8 maart. De dag erna, op 9 maart, organiseren wij een verkoopmanifestatie.

Aan de Julianaweg krijgt Hensbroek er 46 woningen bij. Pioenhof krijgt een gevarieerde opzet, één die zoveel mogelijk inwoners aanspreekt. Exclusief wonen op je vrije kavel of in een halfvrijstaande villa? Heerlijk de ruimte in een rijwoning? Een betaalbare start op de woningmarkt maken in een Smartwoning? Of onbezorgd oud worden in een van de levensloopbestendige woningen? Het kan in Pioenhof.

Vanaf start verkoop kun je alle verkoopstukken inzien op de website en je definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Het digitale inschrijfformulier vind je vanaf 8 maart 12:00 uur in jouw persoonlijke account.

Nadat je de informatie op de website hebt doorgenomen, kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Om jou de gelegenheid te geven al jouw vragen te stellen én om de prachtige verkoopbrochure op te halen, organiseren wij op 9 maart een verkoopmanifestatie. Je bent van harte welkom!

Datum: donderdag 9 maart

Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

Locatie: Het Dorpshuis 'De Oude School'

Adres: Dorpsweg 70, Hensbroek

nieuwsoverzicht