Logo Timpaan Hoofddorp B.V.

Financieringsverklaring

Wil jij weten of je jouw droomwoning kunt betalen?

 

Ben je geïnteresseerd in een woning in “Pioenhof” en benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor jou als koper als de ontwikkelaar. Of er is juist meer mogelijk dan je denkt! Om meer zekerheid te hebben moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

 HOE WORD IK EEN VOORRANGSKANDIDAAT?

Ja, je leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben geupload bij het digitale inschrijfformulier, een voorrangspositie op inschrijvers die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet. Het digitale inschrijfformulier is te vinden in je persoonlijke account. Je leest hier meer over de toewijzing.

 FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Timpaan werkt samen met de Rabobank, maar wil je de financieringscheck graag via een andere erkende financieel adviseur laten doen is dat natuurlijk ook geen probleem. Onder andere de Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in “Pioenhof”, hier en bij een aantal andere hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Ook handig om te weten: VLIEG Makelaars Heerhugowaard en Magneet Makelaars staan nu al klaar om jouw huidige woningwaarde te bepalen. Hierdoor weet je nog beter of je jouw droomwoning in Pioenhof kunt financieren. Bij VLIEG Makelaars kun je ook terecht voor een financiële check.

 ONLINE VIDEOGESPREK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Arjan of Dewi, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

PLAN JE FINANCIËLE CHECK

Arjan van den Bergh

Dewi Jonkhart