Logo Timpaan Hoofddorp B.V.

Financieringsverklaring

 

Je bent geïnteresseerd in een woning in “Pioenhof” en ben je benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor jou als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen. Of er is juist meer mogelijk dan je denkt!

 HOE WORD IK EEN VOORRANGSKANDIDAAT?

Ja, je leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben geupload bij het digitale inschrijfformulier, een voorrangspositie op inschrijvers die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

 FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Timpaan werkt samen met de Rabobank, maar wil je de financieringscheck graag via een andere erkende hypotheekverstrekker laten doen is dat natuurlijk ook geen probleem. Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben ze uitgebreide oplossingen. De adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. Ze helpen je graag je droomwoning in “Pioenhof” te realiseren!

VRAAG HIER JE FINANCIËLE CHECK AAN

 JE DUURZAME WONING GEZIEN IN “Pioenhof”?

Heb je interesse in een mooie duurzame woning in Hensbroek? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij een erkende hypotheekverstrekker en vergroot zo de kans op je droomwoning. Onder andere de Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in “Pioenhof”, hier een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

DUURZAAMHEIDSKORTING HYPOTHEEKRENTE

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS,
ZIJ HELPEN JE GRAAG!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseur Ruben Tatenhoven is nauw bij “Pioenhof” betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Hij gaat dan ook graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een woning in Hensbroek. Het is zeker niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

NIEUWBOUWWONING EN HYPOTHEEK. HOE ZIT DAT

                           WANNEER LEVER IK MIJN FINANCIËLE CHECK IN?

De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is vanaf start verkoop te vinden in je persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden.

 ONLINE VIDEOGESPREK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Ruben, financieel adviseur bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

PLAN JE FINANCIËLE CHECK

Ruben Tatenhoven