Logo Timpaan Hoofddorp B.V.

Nu kopen is kerst 2024 wonen

Door energielabel A+++ kun je € 30.000 meer lenen!

Aan de Julianaweg krijgt Hensbroek er 46 zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen bij. Pioenhof krijgt een gevarieerde opzet, met veel verschillende soorten woningen, van starter tot doorstromer. De verkoop is zeer voorspoedig verlopen en begin 2024 start aannemer Henselmans met de bouw en kun je hier met de kerst 2024 al wonen. Dat betekent ook een korte overbruggingsperiode, dus minder kosten.

Koop jij 1 van de laatste 4 beschikbare woningen op deze unieke locatie? De 3 twee-onder-een-kap woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 160 m2 (dit is inclusief een grote uitbouw van 2,4 m op de begane grond), kavels vanaf 302 m2 t/m 427m2, drie slaapkamers, complete badkamer en een vrij indeelbare zolder. Koopsom vanaf € 521.850,- v.o.n. Zeker naar bouwnummer 40 moet je eens kijken. Wow, dat weidse uitzicht vanuit je woning over de weilanden, waar vind je dat nog? Wil je toch liever een woning waar je nooit meer weg hoeft? Dan is de levensloopbestendige woning iets voor jou. Ideaal met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Liever nu nog een grote woonkamer met open keuken op de begane grond en twee slaapkamers en complete badkamer op de 1e verdieping? Dat kan ook! Deze woning heeft een woonoppervlak van 111 m2 op een kavel van 157 m2 voor € 375.000,- v.o.n. Het is mogelijk deze woning met NHG te financieren. Iedere woning is heerlijk comfortabel met een eigen warmtepomp (warm in de winter en koel in de zomer) en is zeer energiezuinig met energielabel A+++. Wist je dat je hierdoor ook nog eens € 30.000,- extra kunt lenen?

De verkoop van Pioenhof is in volle gang! Bekijk hier het aanbod en alle verkoopstukken. Je kunt je inschrijven via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account: https://www.pioenhof.nl/account/digitaal-inschrijfformulier/. De Smartwoningen staan op een aparte website.

De verkopend makelaars zijn:

Magneet makelaars
T: 072 - 509 60 70
E: nieuwbouw@magneetmakelaars.nl

VLIEG Makelaars Heerhugowaard
T: 072 – 57 17 144
E: heerhugowaard@vlieg.nl

 

 

 

PLANNING

De bouw start begin 2024 en in het najaar van 2024 verwelkomt Pioenhof haar eerste bewoners. Is dit ook jouw toekomstige plek?

Locatie

Het plezierige van een dorp als Hensbroek is dat je overal dichtbij bent. Ook vanaf Pioenhof ligt alles wat het dorp leuk maakt aan je voeten. Om te beginnen het sportcomplex van Apollo ’68 als je sportief bent aangelegd, en basisschool De Ark als je nog jonge kinderen hebt. En vanuit de Julianaweg liggen alle voorzieningen van Heerhugowaard snel binnen bereik.

Aanmeldformulier

Nu in verkoop!

Heb je interesse in een woning in Pioenhof? Volg dan onderstaand stappenplan!

 

  1. Maak nu een account aan via onderstaand aanmeldformulier of login als je al een persoonlijk account hebt.
  2. Bevestig de verificatiemail die je van ons ontvangt na het indienen van het aanmeldformulier.
  3. Klik in je account op 'Digitaal inschrijfformulier' om het inschrijfformulier te openen.
  4. Doorloop het inschrijfformulier en rond deze af. Indien er een woning van jouw voorkeuren beschikbaar is en je voldoet aan de criteria dan wordt er contact met je opgenomen!